Sorteer op: datum | relevantie

Verzorgingstehuis Vacatures

1 - 10 van 217 banen
Amersfoort, UT

Extra handen in de zorg

Hoodhero

Maar misschien stroop jij liever je mouwen op tijdens de lunch in een verzorgingstehuis. Extra handen in de zorg. Zoveel als je wilt of kunt.

Indeed.com - 17 uur geleden
, NB

Medewerkers bloedafname en service (8-15 uur)

Amphia Ziekenhuis

Als medewerker Bloedafname & Service verzorg je in de ochtenduren vanaf 7.00 uur de bloedafname bij patiënten op onze prikposten, in verzorgingstehuizen en…

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Bunnik, UT

Coördinator

QuaRijn

Naast het verzorgingstehuis zijn er 24 aanleunwoningen voor cliënten met een AWBZ- of WMO-indicatie. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de functie van…

Indeed.com - 4 maanden geleden
,

Servicemonteur brand- en inbraakbeveiliging

Van Dam Groep

De ene dag los je bij een particuliere klant een storing op, terwijl je de volgende dag een installatie aanpast in een verzorgingstehuis of een rijksmonument.

Indeed.com - 14 uur geleden
Wageningen, GE

Helpende

Samenvijf

Je hebt affiniteit met Thuiszorg en verzorgingstehuizen. Dit ga je doen als Helpende. Voor diverse organisaties zijn wij op zoek naar helpende.

Indeed.com - 4 dagen geleden
Veluwe, GE

Huishoudelijk medewerker

WZU Veluwe

Jij wilt bij een organisatie werken die groeiende is van verzorgingstehuis naar verpleeghuis en daarnaast ben je bruisend van de ideeën en zet je je graag in…

Indeed.com - 19 dagen geleden
Bunnik, UT

Helpende

QuaRijn

Naast het verzorgingstehuis zijn er 24 aanleunwoningen voor cliënten met een AWBZ- of WMO-indicatie. Ben jij op zoek naar een baan medewerker zorg en welzijn…

Indeed.com - 4 maanden geleden
Amsterdam, NH

brandweerprofessional

Brandweer

Ze geven voorlichting op scholen, in verzorgingstehuizen en op bewonersavonden. Dag in, dag uit staan wij klaar om te beschermen wat waardevol is.

Indeed.com - 13 maanden geleden
Noordwijk, ZH

Particulier onderhoud Noordwijk

BOUWSCHILDER.NL

Denk bij de werkzaamheden aan particulier onderhoudsschilderwerk, maar ook onderhoudswerkzaamheden aan verzorgingstehuizen.

Indeed.com - 5 maanden geleden
Weert, LI

Manager Projecten

Hertek

Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek.

Indeed.com - 30+ dagen geleden