Sorteer op: datum | relevantie

Lasser Vacatures

1 - 10 van 2437 banen
Den Helder, NH

Lasser (on- & offshore)

Multimetaal

Als lasser ben je gewend om volgens de vereiste procedures te werken. Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar je kunt het ook goed zelfstandig.

Indeed.com - 4 dagen geleden
,

SAMENSTELLER / LASSER BIJ SNL MACHINEBOUW

SNL Group

Als lasser / samensteller lopen je werkzaamheden uiteen. Ben jij de nauwkeurige lasser die we bij SNL zoeken? Onze klanten eisen daarom hoogwaardig werk!

Indeed.com - 12 dagen geleden
Nieuw-Vennep, NH

(Leerling) Constructiewerker / Lasser - Machinebouw

Havatec

Voor vragen en meer informatie over de inhoud van de functie van (Leerling) Lasser / Constructiewerker - Machinebouw neem je contact op met Dhr.

Indeed.com - 21 dagen geleden
Zwolle, OV

Constructiebankwerker / Lasser (M/V)

PEC Zwolle

Heb jij een passie voor techniek en ben je gek op werken met metaal? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Een organisatie met vele mogelijkheden!

Indeed.com - 11 dagen geleden
Amsterdam, NH

(Aankomend) Voorman Lasser

Damen

Voor onze vestiging zijn wij op zoek naar een Voorman Lasser. Leiding geven aan een groep lassers en erop toezien dat zij hun werk naar behoren uitvoeren;

Indeed.com - 10 dagen geleden
Utrecht, UT

Lasser

Key Technology

Ben jij die allround lasser met zowel MIG/MAG- als TIG-ervaring? Als lasser bestaan je taken uit het samenstellen en lassen van de RVS fabricaten volgens…

Indeed.com - 30+ dagen geleden
, ZH

Voorman lasser

DOEN Professionals

Je werkt met een team met leuke collega's en professioneel materiaal, de mooiste projecten en opdrachten. Enige ervaring in soortgelijke functie.

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Ede, GE

Documentalist

Kuiper en Zonen

Constructiedossiers bestaan uit lijsten waarop staat welke lasser welke leidingen gelast heeft. Wij zijn op zoek naar een Documentalist.

Indeed.com - 9 dagen geleden
Vaassen, GE

Leerling lasser (M/V)

PEC Zwolle

Ben jij leergierig en sta je open voor een leertraject tot gekwalificeerd lasser? Je hebt de keuze om intern of extern opgeleid te worden als lasser.

Indeed.com - 11 dagen geleden
Hem, NH

Lasser/pijpfitter

Polytechniek

Vanwege toenemende werkzaamheden binnen de afdeling verwarming is Polytechniek B.V. Op zoek naar een (ervaren) fulltime lasser/pijpfitter.

Indeed.com - 2 dagen geleden